Allergisch aan gluten?

Schaepsgerwe B&B - Eeklo - Glutenvrij Voor mensen die allergisch zijn aan gluten of andere voedingsbestanddelen is op vakantie gaan vaak een grote uitdaging. De juiste voeding vinden op hotel of restaurant is immers niet eenvoudig. Het is haast gemakkelijk om zelf een valies vol eten mee te nemen. “Glutenvrij Meetjesland” biedt hier een oplossing voor. Binnen dit project biedt ook B&B de Schaepsgerwe een volwaardig glutenvrij ontbijt, lunchpakket en huisgemaakte avondmaaltijd aan.

Zonder zorgen op reis

B&B de Schaepsgerwe biedt niet alleen een oplossing voor mensen met glutenintolerantie. Ook voor andere allergieën, diabetici of diëten hebben wij aangepaste voeding. Bezorg ons op voorhand een intollerantielijst en wij zorgen dat u zorgeloos kan genieten in het Meetjesland. De prijzen voor warme maaltijden en lunchpakketten is hetzelfde voor iedereen en kan u raadplegen bij ‘Accommodatie’.

Partners van “Glutenvrij Meetjesland”

Gaat u graag uit eten? Ook dat kan in het Meetjesland! Vraag ons naar de lijst met restaurants die deelnemen aan het project. “Glutenvrij Meetjesland” werkt ook samen met Allervita, zij zorgen voor heerlijk gebak en brood dat naar wens glutenvrij of melkvrij is.

Back to Top