Op reis met het hele gezin

Schaepsgerwe B&B - Eeklo - Gezinnen De Schaepsgerwe is ideaal voor gezinnen met kinderen. Kleine kinderen kunnen op de kamer van de ouders slapen, babybedjes zijn beschikbaar. Ook kinderstoelen en potjes hoeft u niet mee te sleuren. Geef ons vooraf een seintje, en wij zetten alles voor u klaar. Gemakkelijk toch? Iets grotere kinderen kunnen de tweede gastenkamer gebruiken en blijven via de gemeenschappelijke badkamer dicht in de buurt van hun ouders. Zo kan het hele gezin genieten van een deugddoende vakantie. Speciaal voor kinderen is er ook een aangepast tarief, lees er meer over bij ‘Accommodatie’.

Verveel u geen moment

Kinderen groot of klein vervelen zich geen moment in de Schaepsgerwe, de omheinde tuin is ideaal om in te ravotten of kampen te bouwen. De poezen houden van gezelschap en spelen vrolijk mee. Bovendien is er een speeltuin op 500m van de Schaepsgerwe. Mama en papa hoeven geen speelgoed mee te sleuren, alles staat hier klaar. In de speelhoek staan bouwblokken, puzzels, boeken en gezelschapsspelen naar hartenlust.

Eten op kindermaat

Speciaal voor kinderen, maar ook voor volwassenen, maken wij pannenkoeken als ontbijt. Laat vooraf even weten wat uw kleine spruiten graag eten en wij zorgen voor een aangepaste kindermenu in kinderporties.

Back to Top